grillade marshmallows

Tjolahopp.
Dagen har varit chill mest faktiskt, vid halv 3 så åkte mamma,pappa&jag in till några affärer här på öland. Bland annat sportrea&"valles", köpte lite småsaker, bland annat en hoodtröja där det står "byxelkrok" på och med massa siffror och sånt på, sen köpte jag typ varsin grej till Julia&Johanna, sommarpresent ni vet :) Sen på kvällen gjorde vi lite saker, vi grillade marshmallows, men ha det bra, puss!




beutiful girls, all over the world


ingen rubrik på detta inlägget.


Ja nu ville jag dela ut lite headers eller för dom som vill ha då, kodning medföljer inte. Allt ni behöver göra är att följa dessa reglerna:
♥Först av allt så skriver ni en komentar med eran epost, bloggadress och ditt namn då såklart.
♥Sen skickar du ett mejl till min epostadressadress som står längre ner i detta inlägget.
♥I mejlet så skickar du dina bilder, vilka färger och vad som ska stå på headern.
♥Om ni inte kan lägga in headern själva så skriver ni det också, då kan jag gärna hjälpa till men då måste ni ge mig eran epostadress och erat lösenord också.
♥Jag skickar tillbaka headern/eller sätter in den när den är färdig, & allt detta är gratis.

Headern gör jag i paint,picnik och photoshop, hoppas några vill ha iallafall.
& här är min epostadress:
[email protected]

bloggning på öland!

heyy
bloggade inte igår, sorry. Men jag ville vara ute sista kvällen på gotland med min fina vänner jag fick♥ Idag va jag tvungen att gå upp vid 6 på morgonen så vi skulle hinna till färjan som tog oss till Oskarshamn och senare åkte vi vidare till Öland. Så nu sitter jag här vid datorn på böda sand camping, vi får se vad som händer ikväll.


bloggning på öland!

heyy
bloggade inte igår, sorry. Men jag ville vara ute sista kvällen på gotland med min fina vänner jag fick♥ Idag va jag tvungen att gå upp vid 6 på morgonen så vi skulle hinna till färjan som tog oss till Oskarshamn och senare åkte vi vidare till Öland. Så nu sitter jag här vid datorn på böda sand camping, vi får se vad som händer ikväll.


mot visby!

Nu ska hela familjen in till visby en sväng♥ Jag tror jag kommer hitta någonting, eller det känns så iallafall. Isåfall så får ni bilder på det sen,  igår satt jag hela dagen vid datorn och klurade på designen, har kommit en rätt så bra bit men har faktiskt lite kvar på den, ska föra över arkivet,kategorierna och senaste inläggen till fönstret bredvid, vi får väl se hur det kommer gå. Imorgon åker vi till öland och stannar där i 11 dagar, sen åker vi hem till Växjö igen. Men ni får ha det så bra, kram söta bloggläsare.

Jag vet, jag ser väldigt sur ut på bilden^

bloggen är omgjord.

fixat bloggen lite sådär smått nu, har suttit hela dagen&klurat, det enda som är kvar är rubriken&lite små saker, sen ska jag försöka få bort hela "menyn" & ha menyn där jag har skrivit info om mig själv, men det får jag göra ikväll för nu ska mamma ha datorn, PUSS!

testar

gör om bloggen.


all i need is love

ÅÅÅÅÅH PANIK!
jag har verkligen panik, måste skaffa en ny header och jag vill bara gå ut med en kompis och ta kortkortkort och ååh,  jag vill så sjukt mycket, inte lust att blogga nu. bloggar imorgon eller när jag har skaffat en fin header.

sweet dreams

skara va underbart kul! orkar inte lägga in bilder nu, är så trött.
åker till Gotland imorgon, har med mig datorn så vi får väl hoppas på att det blir några inlägg, haha. Nej men uppdateringen är KASS nu på sommarlovet, men jag försöker! orkar inte blogga mer nu, puss!





pictures from the day








first sun, then rain

Va ju på evedal idag, innan vi åkte ner jag,Julia&Johanna så stannade vi till på ICA och köpte med oss pastasallad,kakor och en stooor kladdkaka! haha, vi badade och så. Och vet ni? Jag hoppade från 5:an på Evedal 2 gånger och jag va den första som hoppade av mig, Julia och Johann, snacka om att jag va stolt! Haha! När vi skulle cykla hem så spöregnade det, usch säger jag bara! Hah, jag drog hem själv till mig ett tag och bara slappade, sen kom Julia och Johanna och vi badade i poolen, det kommer bilder! :) det har varit en supermysig dag och imorgon åker jag till skara med Julia,Johanna,pappa&Felix. HÄRLIGT!




i miss your smile.

Ska strax till evedal med Julia och Johanna, vi ska bada&mysa där. Övernattningen va supermysig, mihihi. Imorgon åker jag till skara med dom två&vi kommer hem på torsdag och vi kommer ha det asroooligt förmodligenoch sen på fredag åker jag igen :( buhuu..  men jag får träffa JACKIEÄLSKLING på öland förmodligen, hon är grymt saknad :( synd att vi nt kunde träffas idag gumman. Men nu måste jag gå, puss!


sleep over with julia och johanna!

Heeej.
Sitter hemma hos Julia nu, vi ska snart ut och cykla lite&senare så ska vi hem till mig och sova i min bäddsoffa på nedervåningen tror jag?.. myspys! ja men vi får se om det blir några fler inlägg ikväll.

såhär går det när vi cyklar..



shopping

Hej!
Va på stan idag med Johanna&Julia, dom saknade ungarna! Det blev en hel del faktiskt. Vid halv 6 så skulle dom på Eclipse så mamma och jag gick en sväng på stan och köpte lite saker. Men nu får ni se vad jag har köpt, puss. Och just det, jag köpte också en bikiniöverdel på Bikbok :)  


spetströja från olssons.

linne från monky.

byxdress från gina tricot.

tröja från gina tricot.

och sen så har mamma varit i USA, så då fick jag lite saker av henne, jag har tagit kort på lite av det jag fick. Jag fick också manikyrsett,parfym,calvin klein tröja och baseball jacka.



Den här superfina adidasjackan fick jag av världens bästa mami! Vet inte vart den är köpt, men jag tror att man kan köpa den på intersport eller stadium :)


& dom här fina flippfloppsen, vet inte vart man kan köpa dom här i Sverige :)

home sweet home

ska strax sätta mig i bilen, vid 10 ungefär så åker vi. Men just nu så sitter jag vid datorn och kollar på ett program som heter "fångad", det är faktiskt ganska bra! Men nu så måste jag stänga av datorn. puss!♥

några bilder från göteborg :)





sunset





sån här fin solnedgång var det i Halmstad idag! Jag cyklade ner till stranden själv och tog typ hundra bilder, för himlen va alldeles rosa! Så sjukt fint. Jaja, nu ska jag snart sova och imorgon åker jag hem till VÄXJÖ! så skönt att komma hem! Men ha det bra, kram!

our last summer

Har precis varit ute en sväng på campingen, fotbollen är ju nu så alla sitter och kollar på det men om jag ska var ärlig så bryr jag mig faktiskt inte alls mycket. Men jag hejar iallafall på spaninen, haha! Om det inte blir några fler inlägg så får ni ha en bra kväll. puss!


it's raining men

haha, rubriken.
Nej men den stämmer faktiskt lite grann.. Det regnar! Eller nej, nu regnar det inte men det regnade för tre sekunder sen! Hoho, hemma från after beachen nu, det va jättetrevligt där! Och det kom någon kille som tog kort på mig&pappa, för det skulle vara med i typ tidningen eller hemsidan eller va det nu va, haha! Lite roligt faktiskt. puss/emma

hey soul SISTERS

gud, jag saknar Julia&Johanna grymt mycket nu!
Satt och bläddrade igenom gamla bilder&fy sjutton va mycket minnen vi har bästavänner! Ett halvt år med er och det har varit världens bästa halvår! JEJ, ni gör min dag! Jag älskar er


























music to the beach, oh i love!

några låtar som jag lyssnar på spotify från mobilen på standen! ♥










the beachhh

nyss varit på stranden, supervarmt var det! Det är ungefär 28 grader i skuggan&när jag kollade för 10 minuter sen så var det 27 grader så det stiger bara högre&högre. Sen vid 4 så blir det after beach, härligt! hoho, har faktiskt inte så mycket mer att säga.  puss!/emma


update

oj, förlåt för världens dåligaste uppdatering!  men jag har varit i göteborg&där kunde jag faktiskt inte sitta vid datorn. Ähm, i göteborg så va vi och badade och solade typ varje dag vid klipporna, supermysigt! Vi köpte också jättemycket godis&sånt, och hade med oss fika typ. Men i måndags så va jag,Felix&farfar på LISEBERG! åkte typ allting förutom balder för det va för mycket kö, & höjdskräck, skulle åkt den men ingen ville åka den med mig så jag struntade i den&juste vi spelade för vi skulle vinna på såna chokladhjul, vi spelade för 200 kr och vi vann en sån vanlig chipspåse! hahah! Men iaf, i onsdags så åkte vi till Halmstad från götet, det va jag,farmor,farfar,felix&min sötaaaa kusin philip som är typ 4 år. Vi har badat&solat och bara haft det allmääänt skönt. aso mina dagar i halmstad hra varit väldigt komplicerade, men ja.. HAHA, svårt å förklara^^ men nu är jag fortfarande i halmstad med min familj med husvagnen, vi ska typ bada&sola och sånt idag, det är asvarmt ute :) jättemysigt!  förlåt för långt inlägg men ja.. ska fixa till bloggen nu, puss /emma


godmorgon!

godmorgon mina vänner.
har precis duschat, åker ju till göteborg idag så det blir inget bloggande förmodligen, det fungerar inte att blogga från mobilen? så ja..  men jag har inte så mycket mer att säga faktiskt, haha.  P0SS


Jag | fotad med canon EOS 1000D.

min visningsbild syns inte?

någon som kan hjälpa mig?
den syns inte och jag tycker faktiskt att det är lite konstigt. Imorgon så åker jag till Göteborg med farmor,farfar och felix. Stannar där tills på torsdag,  sen vet jag inte om vi åker till växjö,eskilstuna eller halmstad då.. senare så åker jag,pappa,mamma&felix till gotland och är där i 11 dagar&sen åker vi till öland och är där i 11 dagar, alltså 22 dagar utan att vara hemma! totalt är jag hemma 8 dagar på sommarlovet, WOW :O men blir nog lite bloggning imorgon också för nu så ska jag sova för vi ska upp jättetidigt imorgon! puss! :) & förlåt för inga bilder:(

välkooommen till min nya blogg!


Välkommen in, hehe.
har inte så många besökare nu men jag börjar lite smått att blogga på den här bloggen. Designen är inte riktigt färdig ännu, men jag har iallafall påbörjat den. Jag hoppas att min blogg spridjer glädje och att många känner igen sig i min blogg. Bloggen kommer att handlaom min vardag,vänskap,mode&fotografering. Jag är 12 år och kommer från Växjö. Eftersom det är sommar så kommer jag inte blogga så jättemycket, men jag börjar blogga mer efter sommarlovet, men jag börjar blogga lite smått nu. PUSS


RSS 2.0

Test